Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Politica de confidentialitate si termenii de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro

Politica de confidentialitate


Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul in care colectam, stocam si folosim informatiile personale pe care ni le furnizati. Prin navigarea pe site-ul pensiunea-tundra.ro sau prin contactarea noastra si depunerea unui anunt, declarati ca ati fost informat in mod adecvat asupra colectarii si prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit "Politica de confidentialitate" si va manifestati consimtamantul in mod expres si fara echivoc pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate cu aceasta ocazie.

"GDPR" reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

"Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila. Exemple de date cu caracter personal: un nume si prenume; o adresa de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.ro; o adresa de protocol de internet (IP); un identificator de modul cookie. Exemplu de date ce NU are caracter personal: o adresa de e-mail, cum ar fi info@societate.ro. "Prelucrarea datelor cu caracter personal" acopera o varietate ampla de operatii efectuate asupra datelor cu caracter personal, inclusiv prin mijloace manuale sau automate. Simpla colectare si stocare a acestor date reprezinta o actiune de prelucrare conform legislatiei in vigoare.

Pentru intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale, daca doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca aveti vreo ingrijorare cu privire la modul in care tratam problema de confidentialitate, ne puteti scrie la adresa de e-mail anunturi@pensiunea-tundra.ro.

1. Ce date cu caracter personal colectam de la dumneavoastra

A. Informatii pe care ni le furnizati voluntar:
  1. email-ul dumneavoastra pentru a putea inregistra anuntul pe situl pensiunea-tundra.ro, pentru a putea fi contactat(a) in legatura cu anuntul depus de catre dumneavostra si pentru a va trimite notificari in legatura cu comentariile primite la anuntul dumneavoastra, daca ati optat in acest sens.
  2. numele dumneavoastra, asa cum alegeti sa il furnizati - nume si prenume, doar nume, doar prenume, nume sau prenume real sau fictiv, pseudonim. Nu exista nicio obligatie din partea site-ului ca numele oferit sa fie real sau complet si nici nu avem posibilitatea sa verificam daca este real sau complet.
  3. telefonul dumneavoastra pentru a putea fi contactat(a) in legatura cu anuntul depus de catre dumneavoastra. Furnizarea numarului de telefon este optionala.
Aceste informatii pe care le oferiti voluntar sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date.

B. Informatii pe care le colectam automat
  1. colectam informatii tehnice care pot inlude adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care interactionati cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare. Ce sunt cookie-urile si cum le utilizam puteti citi mai jos.

2. Scopul colectarii datelor

Datele vor fi prelucrate de catre site-ul pensiunea-tundra.ro in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, fiind folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, pentru: folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului; in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.
NU colectam aceste date pentru activitati de marketing.

3. Siguranta datelor

Datele personale sunt tinute in siguranta cu masuri tehnice corespunzatoare si cu un nivel adecvat de securitate impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii sau a distrugerii accidentale sau ilegale.

4. Furnizarea de date catre terti

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti pentru niciun scop. Este posibil insa sa dezvaluim informatiile tale catre instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca). Nu transferam datele catre state dinafara Uniunii Europene.

5. Care sunt drepturile dumneavoastra din punct de vedere al prelucrarii datelor cu caracter personal

  1. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
  2. dreptul de a te adresa justitiei;
  3. dreptul de acces la datele respective;
  4. dreptul la rectificare;
  5. dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat");
  6. dreptul la restrictionarea prelucrarii;
    Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dumneavoastra ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.
  7. dreptul la portabilitatea datelor;
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator.
  8. dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
    Nu aveti acest drept in cazul in care decizia: este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si un operator de date; este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau are la baza consimtamantul dumneavoastra explicit.

6. Cum va puteti exercita drepturile

Pentru a va exercita drepturile legale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail anunturi@pensiunea-tundra.ro.

Va rugam sa retineti urmatoarele:
  1. Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii dumneavoastra.
  2. Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dumneavoastra personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dumneavoastra de acces, va vom informa despre motivul refuzului.
  3. Imposibilitatea de a va indentifica.
    In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dumneavoastra personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizati in solicitare. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizati numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii dumneavoastra, cu exceptia cazului in care ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea.

7. Ce sunt cookie-urile

Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul, dispozitivul mobil sau alt echipament al utilizatorului atunci cand acesta viziteaza site-ul. Cookie-ul este instalat la solicitarea emisa de catre un web-server unui browser si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

8. Tipuri de cookie-uri si cum sunt utilizate:

a) Cookie-uri de sesiune - sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web. Acesta le memoreaza pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

b) Cookie-uri Persistente - sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament si depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie. Cookie-urile persistente pot fi cookie-uri ale site-ului vizitat dar le includ si pe cele plasate de un alt site decat cel pe care utilizatorul il viziteaza la momentul respectiv. Ele sunt cunoscute sub numele de "third party cookies" sau "cookie-uri plasate de terti"

I. Site-ul pensiune-tundra.ro utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. ("Google") care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza "cookie-uri".
Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul - informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima - sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.
Politica Google de Confidentialitate poate fi consultata aici.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

II. Site-ul pensiunea-tundra.ro utilizeaza servicii Facebook pentru interconectivitate. In acest scop, Facebook utilizeaza "cookie-uri".
Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul - informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima - sunt transmise catre Facebook si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Facebook, adresa dvs. IP este anonimizata.
Politica Facebook de Confidentialitate poate fi consultata aici.

9. Gestionarea cookie-urilor in browserul dumneavoastra:

Majoritatea browserelor va permit:
  1. sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual;
  2. sa blocati cookie-uri ale unor terte parti;
  3. sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri;
  4. sa blocati setarea tuturor cookie-urilor;
  5. sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul.
Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat. Din aceste motive, nu va recomandam sa blocati complet cookie-urile atunci cand utilizati site-ul pensiunea-tundra.ro.



Termeni si conditii de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro


Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro si a serviciilor oferite de acesta.
Acesarea si vizitarea site-ului, publicarea pe site de anunturi pentru adoptia, pierderea, vanzarea sau cumpararea de animale de companie, transmiterea de mesaje adresate depunatorilor anunturilor inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Site-ul pensiunea-tundra.ro poate contine legaturi ("link-uri") sau trimiteri catre alte site-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, asa cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, neimplicand nicio raspundere sau obligatie din partea site-ului pensiunea-tundra.ro pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte link-uri sau trimiteri din acestea catre alte site-uri sau pagini web. Includerea acestor link-uri sau trimiteri in site este facuta, de regula, de catre utilizatorii depunatori de anunturi in interiorul anunturilor, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii.

I. Aspecte generale

1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular disponibil pe site, care va contine:
  1. Adresa de email valida - unde veti primi confirmarea preluarii anuntului, informatii privind introducerea de imagini, stergerea si modificarea anuntului, readucerea anuntului in top, notificari cu privire la comentariile primite (daca ati optat pentru aceasta) si comunicari din partea site-ului pensiunea-tundra.ro, exclusiv cu privire la anunturile publicate de dumneavoastra;
  2. Nume/Prenume - numele sau/si prenumele oferit poate diferi de cel real sau poate fi utilizat un pseudonim, site-ul pensiunea-tundra.ro nu are niciun interes direct in cunoasterea numelui dumneavoastra real si nici posibilitatea de a verifica daca numele sau/si prenumele oferit este cel real;
  3. Telefon - furnizarea numarului de telefon este optionala;
  4. ID Mess. Yahoo - furnizarea ID-ului messenger Yahoo este optionala.
  5. date referitoare la anunt
  6. poze - furnizarea de poze este optionala
2. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate site-ului pensiunea-tundra.ro.

3. Valabilitatea unui Anunt pe site este de 12 luni, in lipsa oricarei comunicari ulterioare depunerii acestuia. Dupa 12 luni datele de contact nu vor mai fi afisate vizitatorilor, ramanand vizibil doar textul anuntului. Anuntul va continua sa fie prezentat pe site pentru o perioada de 10 ani.

II. Drepturi si Obligatii

1. Administratorul site-ului pensiunea-tundra.ro va remedia in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati legate de functionarea site-ului, o data ce acestea au fost semnalate.

2. Disponibilitatea neintrerupta sau fara erori a site-ului nu poate fi garantata.

3. Site-ul pensiunea-tundra.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat in interiorul Anunturilor.

4. Administratorul site-ului pensiunea-tundra.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut diferit fata de subiectul site-ului (anunturi privind adoptii, pierderi sau vanzari de animale de companie), are un continut considerat calomnios sau jignitor ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului.

5. Site-ul pensiunea-tundra.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate sau pentru statusurile anunturilor, ce se bazeaza exclusiv pe feedback-ul depunatorilor.

6. Potrivit legislatiei in vigoare, administratorul site-ului are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii site-ului.

7. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate sau a comentariilor transmise.

8. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii.

9. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului sau a comentariilor prin alte mijloace catre site-ul pensiunea-tundra.ro spre publicare, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

10. Utilizatorul are dreptul sa solicite, in orice moment, realizarea urmatoarelor actiuni asupra anunturilor ce ii apartin: modificarea anunturilor publicate, modificarea pozelor publicate, readucerea in top a anunturilor publicate, stergerea anunturilor publicate, a pozelor si a informatiilor asociate anuntului. Solicitarea poate fi facuta prin utilizarea direct pe site a codului de securitate asociat anuntului si pus la dispozitie in emailul de confirmare a preluarii anuntului sau direct prin trimiterea unui email de la adresa folosita la depunerea anuntului catre adresa anunturi@pensiunea-tundra.ro.

11. Utilizatorul este incurajat sa comunice site-ului modificarile aparute in situatia animalului sau animalelor de companie prezentate in anunt, cum ar fi: a fost adoptat, a fost gasit, au fost gasiti proprietarii etc. La primirea acestor comunicari, anuntul va fi modificat prin eliminarea datelor de contact ale utilizatorului, atasarea unei etichete corespunzatoare statusului actual al anuntului ("adoptat", "gasit") si va continua sa fie prezent pe site cu continut, poze si linkurile aferente, daca acestea exista. Utilizatorul are dreptul sa ceara ca anuntul sau sa nu fie modificat cu noul status conform specificatiilor de mai sus si prezentat in continuare pe site ci eliminat complet, impreuna cu toate informatiile atasate.

III. Verificarea si moderarea anunturilor si a comentariilor

1. Anunturile si comentariile depuse vor fi publicate pe site numai dupa ce sunt verificate/ moderate de administratorul site-ului.

2. Verificarea/moderarea Anunturilor/comentariilor publicate pe site de catre administratorul site-ului are ca scop inlaturarea Anunturilor/comentariilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au alt continut decat adoptia, pierderea sau vanzarea animalelor de companie, au un continut calomnios sau jignitor, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

3. Nu este acceptata publicarea mai multor Anunturi cu acelasi continut decat in anumite situatii exceptionale. Daca utilizatorul a depus mai multe anunturi cu acelasi continut, cel mai nou dintre ele va fi publicat pe site iar restul vor fi sterse.

4. Nu pot fi publicate Anunturi/comentarii false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor (a continutului). Administratorul site-ului va inlatura din continutul anunturilor numere de telefon (cu exceptia celor furnizate voluntar de catre organizatii legal constituite), adrese sau alte tipuri de date cu caracter personal.

5. Nu sunt admise spre publicare poze ce prezinta altceva decat animalul sau animalele de companie ce fac obiectul continutului Anuntului.

6. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze cu date personale (poze tip afis) sau cu persoane identificabile alaturi de animalul sau animalele de companie ce fac obiectul continutului anuntului. Pozele ce contin date personale sau persoane vor fi "taiate" astfel incat datele personale sa fie eliminate sau persoana prezenta in poza sa devina neidentificabila. Daca acest lucru nu este posibil fara distrugerea imaginii animalului sau animalelor de companie ce fac obiectul anuntului, pozele respective vor fi sterse.

7. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare).

8. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care au alt continut decat oferte si cereri de adoptie animale, pierderi si gasiri animale, vanzari si cumparari animale, cazare temporara animale (foster), actiuni ale organizatiilor de profil sau a cabinetelor veterinare ce au ca subiect ajutorarea animalelor de companie.

9. Anunturile trebuie sa respecte, dupa caz, legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.

10. Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat limba romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

11. Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

12. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe site, administratorul site-ului are dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz: fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site; fie sa opreasca publicarea Anuntului prin refuzarea lui.

13. Anuntul poate contine link-uri catre pagini apartinand site-urilor de socializare daca pagina respectiva contine o galerie de poze suplimentare sau video cu animalul sau animalele de companie prezentate in continutul anuntului.

14. Nu este perceputa nicio taxa Utilizatorului pentru publicarea Anuntului sau, intregul serviciu fiind oferit gratuit de site-ul pensiunea-tundra.ro.
 Pisica
Bucuresti | 10 Decembrie 2018
El este Motansky. Banuiesc ca este un print rus in exil, ii lipseste varful cozii si nu vede cu ochiul drept, pare trecut prin viata, dar este foarte bland. In afara de asta, traieste intr-o parcare s ...
 Caine
Bucuresti | 21 Noiembrie 2018
Chip si Dale in varianta mioritica alias Erika si Tina pentru ADOPTIE in Bucuresti sau apropiere, doar impreuna. Doi pitici de gradina care au 2 ani si jumatate fiecare si impreuna (ude) 8 kg. Cele ...
 Pisica
Bucuresti | 19 Noiembrie 2018
Joy are aproximatic 2 luni si traieste intr-un spatiu deschis unde este umed si foarte frig. Daca cineva vrea sa o adopte pot ajuta cu transportul in bucuresti si deparazitare. As vrea sa cred ca mai ...
 Pisica
Bucuresti | 23 Octombrie 2018
Tabu este un tanar motan de 7 luni, vaccinat si cu carnet de sanatate. A fost cu siguranta al unei familii care locuieste la bloc undeva in Bucuresti. A fost gasit in imposibilitatea de a se deplasa ...
 Pisica
Bucuresti | 17 Octombrie 2018
Biggie este o fetita cu cei mai mari si expresivi ochisori din tot Bucurestiul. Se incinge la joaca atat cu undite si jucarii de pisici, cat si cu alte pisicute. Iar sa-i mangai blanita e terapie cu ...
 Pisica
Bucuresti | 16 Octombrie 2018
O pisicuța nu trebuie neaparat sa te vada ca sa te iubeasca pana la cer și inapoi. Licurici demonstreaza asta din plin Iar daca tu vei fi Omul care ii vei oferi un camin și dragostea ta, vei fi ...
 Pisica
Bucuresti | 15 Octombrie 2018
Printesica este o pisicuta dulce si sfioasa in varsta de aproximativ 7-8 luni. Educata la litiera si adaptata vietii de interior. Este atasata de oameni, insa e un pic sfioasa la inceput, deci are nev ...
 Pisica
Bucuresti | 14 Octombrie 2018
Eu sunt Daphne, probabil m-ati mai vazut pentru ca imi caut de mult timp o familie. Povestea mea este clasica, am fost salvata din strada, aveam pe atunci 6 luni... timpul a trecut si desi am fost p ...
 Pisica
Bucuresti | 12 Octombrie 2018
Francesca este o pisicuta foarte jucausa, toarce in continuu si vrea sa fie lipita de om. Afectuoasa maxim, A fost abandonata de 2 ori: o data de un om rau care a lasat-o in strada sa moara calcata d ...
 Pisica
Bucuresti | 10 Octombrie 2018
Faceti cunostinta cu Biluta! Dansa este o pisicuta de 5 anisori salvata de pe strada in timpul inghetului din februarie anul acesta. Acum sta singura intr-o camaruta la noi in apartament insa motanul ...
 Pisica
Bucuresti | 25 Septembrie 2018
Zina, minune lipicioasa, pentru adoptie cu iubire Zina este jucausa foc, inventiva, energica, adora oamenii si toarce non-stop. Se intelege de minune cu alte pisicute. II cautam familie adoptiva s ...
 Pisica
Bucuresti | 24 Septembrie 2018
Draga mea viitoare familie, Ma numesc Grazie si sunt: afectuoasa, torcacioasa, pupacioasa si cozonacioasa. Sunt o pisicuta de poala, unde imi place sa ma topesc de tot. In acelasi timp, sunt o tigra ...
 Pisica
Bucuresti, Ialomita | 19 Septembrie 2018
Doua surioare tarcate vor sa fie adoptate, fiecare isi cauta cate o persoana iubitoare de animale care sa le dea afectiune si sa le asigure un loc primitor. Le place sa se joace si sa fie mangaiate, s ...
 Pisica
Bucuresti | 17 Septembrie 2018
Rica are o personalitate extraordinara, un fel de pisicuta-catelus care se tine dupa tine peste tot prin casa si te asista in tot ce faci…mai putin cand dai cu aspiratorul ca asta nu-i place. Iar d ...
 PisicaADOPTAT
Bucuresti | 12 Septembrie 2018
Pe Vladut l-am gasit in vara lui 2016, intins pe asfalt, pe o alee din spatele blocului meu. Era incapabil sa se mai ridice sa se fereasca de masini sau alte pericole. Era o mana de pisoi, slab mort ...
 Pisica
Bucuresti | 29 August 2018
Ofer spre adoptie doi motanei pufosi. Au fost abandonati si au suferit foarte mult. Veterinarul ne-a zis ca sunt metis de Maine Coon din cauza blanitei lungi si foarte stufoasa. Sunt potocalii si ti ...
 Pisica
Bucuresti | 27 August 2018
Este o fetita dulce si iubeareata, vorbareata, face cozonacei si toarce corespunzator. Este o minune mica si delicata, dar si cu personalitate puternica si dornica de a fi rasfatata. Iar cand vine v ...
 Pisica
Bucuresti | 24 August 2018
Mihaela este o fetita afectuoasa, lipita de om, jucausa si prietenoasa cu alte pisicute. A fost gasita de cineva in curtea unui spital, abandonata acolo de om rau. Si, pentru ca a vazut-o asa dulce ...
 Pisica
Bucuresti | 22 August 2018
Ma cheama Conny si mi se mai zice si Conuletz. Sunt imbracat in costumas de catifea neagra si am ca semn distinctiv doua mustati albe. Am o personalitate vesela si super-mega jucausa ; ma simt excele ...
 Pisica
Bucuresti | 20 August 2018
Oferim cu contract de adoptie pisoi in varsta de cca. 60 zile, sunt trei, doi motanei si o femela. Sanatosi, jucausi, mananca singuri, folosesc litiera si se joaca mereu impreuna. In caz de adoptie tr ...